Loading...

Tel : 93 875 38 10

Segueix-nos a:

Les nostres instal·lacions i maquinària disposen de tecnologia d’última generació i capacitat de mecanitzat de cinc eixos, concebut per implementar estratègies de mecanitzat precises. El nostre equip de professionals aporta els seus coneixements d’alta qualificació al procés productiu, així com la seva contínua formació que garanteix l’especialització, el creixement i desenvolupament de la nostra empresa.
Disposem de torns verticals amb capacitat de mecanització de fins a 1600 mm de diàmetre i amb capçal motoritzat. Centres de mecanització de fins a 4000 mm de capacitat màxima i fins 8000kg de pes.

Mecanitzats

Posem en valor la capacitat d'adaptació a les noves tecnologies i l'experiència en diferents tipus de mecanitzats en funció de les necessitats de cada client. Les sol·licituds dels nostres clients són estudiades detalladament.

Experiència en materials tractats i de difícil mecanització (Inconel, Hastelloys, duplex, superduplex, acers tractats)

Programació CAD-CAM en torn i centre de mecanitzat (TOPSOLID)

Mecanització de peces de 5 eixos

Tornejats fins a diàmetres 1600 amb capçal motoritzat.

Fresat 3+2 eixos fins 3500 x 1100 x 1400.

Solucions integrals

Solucions integrals en la fabricació dels productes, gestió de matèries primeres, tractaments tèrmics i superficials, subcontractació d’operacions auxiliars, ensamblatge de conjunts mecànics.

Reparació de maquinària i solucions mecàniques

Reparació i/o fabricació de peces clau en tot tipus de maquinària, a partir de peces mostra o segons plànol.

TECMEC-TF 2014 posa a disposició l'experiència acumulada per donar una solució als problemes mecànics dels nostres clients.

Control dimensional 3D

TECMEC-TF 2014 disposa d'una màquina tridimensional de medició per coordenades amb una capacitat de 3000x1300x1000mm, que ens permet el control dimensional de la majoria de les peces que podem fabricar.

Enginyeria inversa

Disposem de les eines per poder fabricar amb precisió una peça partint d'un element de mostra, utilitzant la màquina de medició tridimensional y els programes de CAD.